Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина зустріне домовини трьох полеглих на фронті військових (фото)

Субота, 24 червня 2023 10:00
Сьогодні, 24 червня, Тернопільщина зустрічає на щиті трьох Героїв, які віддали своє життя за вільну українську державність.

Так, сьогодні, 24.06.2023 року о 14:00 годині в селі Горинка на площадці біля автобусної зупинки зустрічають загиблого Героя, жителя села Кушлин Горинського старостинського округу, Бережного Юрія Вікторовича, 1983 року народження, який загинув в Запорізькій області.

Після зустрічі в селі Горинка прямують до Майдану Волі вшанувати пам'ять загиблого, який віддав своє життя за нашу державу. Потім кортеж з загиблим відправляється в рідне село Кушлин.

В неділю 25.06.2023 року о 12:00 год. відбудеться похорон в селі Кушлин.

 

На зображенні може бути: 1 особа

Також, сьогодні, 24 червня, у Чорткові, о 13 годині в Соборі верховних апостолів Петра і Павла зустрічають тіло воїна-Героя Бублика Ігоря.

На зображенні може бути: 1 особа

Та, 24 червня близько 11:00, через Бережани по вулицях Тернопільська, Степана Бандери та Рогатинська буде проїздити колона з тілом захисника Похонського Бориса Володимиривоча.

Кожен може віддати шану захиснику України зустрівши та провівши в останню дорогу до спочину в селі Гутисько Нараївської громади!

Герої не вмирають!

Можливо, це чорно-біле зображення 1 людини


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ