Для його реалізації в області створили кулінарний хаб зі сучасним обладнанням.
Як повідомили у Тернопільській ОДА, спершу учасники проєкту пройшли теоретичне навчання. Другий, практичний етап, розпочався на базі Чортківського вищого професійного училища.
"Харчування – не лише необхідний процес, а й культура споживання їжі. І вона формується з дитинства.
Нові підходи до приготування страв школярам опановували перші 20 майстрів виробничого навчання. Вони будуть передавати знання колегам, працівникам шкільних харчоблоків та кухарям області", – зазначили в адміністрації.
Досвідом з кулінарами ділився ментор Ілля Ламбріно, менеджер реалізації соціальних проєктів Євгена Клопотенка. Він консультуватиме учасників проєкту і після завершення навчання.