Читайте нас в соціальних мережах

Нічна атака рф: постраждала сусідня Львівська область, столиця і Запоріжжя

Вівторок, 20 червня 2023 08:49
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Вночі під час повітряної тривоги росія атакувала декілька міст України – Львів, Київ та Запоріжжя.

У Львові відбулося влучання в об‘єкт критичної інфраструктури. Як повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький, виникла пожежа, але обійшлося без постраждалих. На місці працюють всі служби.

Водночас мер міста Андрій Садовий згодом написав, що через ранкові обстріли у Львові змінили маршрут три трамваї 3, 4 та №9.

Крім того, окупанти атакували Київ. ППО знищила близько 20 "шахедів".

"Дрони заходили на столицю хвилями, курсами із різних напрямків. Повітряна тривога тривала понад три години. Силами і засобам нашої ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено приблизно два десятки ворожих цілей. Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило. Дані уточнюються", зазначили у КМВА.

Чергова масована атака ворога сколихнула цієї ночі і Запоріжжя. За словами очільника ОВА Юрія Малашка, мішенями рашистів стали комунікації, майно та техніка сільськогосподарського і фермерського господарства, а також популярного місця відпочинку. Попередньо, без постраждалих. Фахівці працюють над ліквідацією наслідків ворожих ударів.

За даними Командування Повітряних Сил, загалом окупанти застосували 35 ударних дронів. 32 вдалось знищити протиповітряній обороні. По Запоріжжю росіяни завдали удару балістикою – ракетами "Іскандер-М"/С-300.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ