Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі посадовці агропідприємства «прокрутили» аферу на 9 мільйонів гривень

Вівторок, 13 червня 2023 16:17
На Тернопільщині судитимуть двох посадовців агропідприємств та їхніх двох пособників.

 

Вони, за даними слідства, привласнили погожого майна на 9 млн грн. Досудове розслідування, що здійснювали слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області, завершено.

Щодо підозрюваних прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт. Їм інкримінують заволодіння чужим майном, вчиненим за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах та його легалізації (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 209 КК України).

«Обвинувачені, діючи у змові, у листопаді 2019 року незаконно заволоділи майном аграрного товариства на Тернопільщині –1432 т соєвих бобів, нібито для зберігання їх на складі. Знаючи, що ця соя є власністю іншого товариства, у грудні 2019 року зловмисники незаконно експортували її, переправивши  залізницею та автотранспортом до Білорусі для продажу», - інформують у Тернопільській обласній прокуратурі.

Збитки, завдані їх незаконними діями, становлять 9 млн грн. Обвинуваченим обрано запобіжні заходи у вигляді застави – понад 1 млн грн кожному. Накладено арешт на їх майно на понад 4 млн грн.

Коментарі  

0 #1 Андрій 13.06.2023, 22:12
Продєлки Деревляного? Де цей герой тернопільських афер?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ