Читайте нас в соціальних мережах

Суд знову переніс засідання щодо тернопільського підприємця Палагнюка, якого звинувачують у підпалі елітних авто

Вівторок, 13 червня 2023 09:11
У суді знову розглядали справу тернопільського підприємця Михайла Палагнюка.

Чоловіка підозрюють у підпалі елітних авто і незаконному зберіганні зброї

Тягнеться справа ще з осені 2022 року. За версією слідства, бізнесмен із трьома посібниками умисно підпалили три елітних автівки. Тоді загальна сума збитків становила майже 150 тисяч доларів. Судять обвинуваченого також і за незаконне зберігання зброї.

Розгляд справи затягується з різних причин. В основному – через заяви обвинувачених. Так і цього разу почати підготовку знову не змогли. Причина – відсутність одного із представників захисту обвинуваченого. Друга сторона наполягала на проведенні засідання без нього.

Втім, суддя прийняв рішення перенести справу, аби в залі суду все ж з’явився другий представник захисту обвинуваченого. А ще цього разу на суд не прийшли всі потерпілі. Як виявилося, їм не вручили повістки.

Нагадаємо, Михайлу Палагнюку обрали запобіжний захід у вигляді застави у понад 4 мільйони гривень, які він сплатив. Покарання за злочин, в якому звинувачують бізнесмена, передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років. Зараз дане провадження перебуває на стадії підготовчого судового засідання.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ