Читайте нас в соціальних мережах

Запропонували посаду вищу за рангом: стало відомо, де працюватиме ексначальник поліції Тернопільщини

П'ятниця, 09 червня 2023 11:35
Олександр Богомол Олександр Богомол
Сьогодні, 9 червня, "Тернополяни" писали про звільнення з посади начальника ГУ НП у Тернопільській області Олександра Богомола. 

Олександр Богомол 8 років очолював відомство. 

У поліції нам повідомили, що ексначальнику Олександру Богомолу запропонували посаду вищу за рангом.

"Керівництвом поліції Олександру Богомолу запропонували посаду на ранг вище - радника голови Національної поліції України, - відзначили в ГУ НП у Тернопільській області. - Його кандидатура буде розглядатися в Києві з понеділка". 

Тимчасово виконувати обов'язки начальника ГУ НП у Тернопільській області буде Галевич Володимир заступник начальника – начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. 

До слова, Володимир Галевич народився 25 березня 1982 року в Кременці. 

Має вищу юридичну освіту. У 2004 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство.

В ОВС з 2004 року. Службу розпочав на посаді слідчого відділення розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого відділення Тернопільського міського відділу міліції. Обіймав посаду начальника слідчого відділення міліції у Шумському та Кременецькому районах.

Очолював Кременецьке відділення поліції.

З 2017 року – заступник начальника – начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Тернопільській області


Коментарі  

0 #1 Григорій 09.06.2023, 13:08
В Україні середня пенсія на початок року становила 4,6 тис. грн. Грошей на значне підвищення виплат немає. При цьому залишаються групи "особливих" пенсіонерів, серед яких прокурори (в середньому одержують 21,5 тис. грн) та судді (отримують 96 тис. грн).

Загалом станом на квітень 2023-го пенсії одержують 10 млн 697 тис. українців. За рік кількість пенсіонерів скоротилася на 96 тис. Середня пенсія по країні становить 5,2 тис. грн. Проте більша частина пенсіонерів (3,1 млн) отримує виплати у розмірі до 3 тис. грн. Від 3 тис. до 4 тис. грн отримують 2,2 млн українців на заслуженому відпочинку.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ