Читайте нас в соціальних мережах

Є ризик звільнення тільки для керівників пологового і дитячої лікарні: у ТОВА прокоментували об'єднання медичних установ (відео)

Четвер, 08 червня 2023 21:05
Тернопільський обласний перинатальний центр "Мати і дитина" Тернопільський обласний перинатальний центр "Мати і дитина"
Директорка департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОВА Ольга Ярмоленко прокоментувала ситуацію щодо обласного перинатального центру «Мати і дитина».

"Заклад зберігає свою функцію і надає медичну допомогу вагітним, породіллям, новонародженим. Заклад залишається на тому самому місці, по вулиці Замковій, відповідно до договору оренди з ТМР, - відзначила Ольга Ярмоленко. - Жодному працівнику не загрожує те, що він буде звільнений. Заклад зберігає свою функцію. Міняється юридична форма. Два заклади об'єднуються в один заклад. Є ризик тільки для керівника тої чи іншої установи, але на конкурсній основі ці керівники і інші претенденти можуть прийняти участь у конкурсі, для того, щоб очолити такий великий заклад у випадку того, як це буде затверджено - спроможна мережа закладів охорони здоров'я Тернопільської області". 

Нагадаємо, надкластерну установу КНП «ТОКПЦ “Мати і дитина” ТОР хочуть приєднати до надкластерної установи КНП "Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня" ТОР.

Детальніше у відео. 

 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що  у Тернополі медики пологового вийшли на протест.

Наш заклад опинився під загрозою ліквідації, - у Тернопільському перинатальному центрі прокоментували мітинг. 

Міський голова прокоментував ситуацію щодо Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина».

“Перинатальний центр – бренд Тернополя”: медики установи виступили проти об’єднання з дитячою лікарнею (фото).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар