Читайте нас в соціальних мережах

6-річному Артемчику з Тернопільщини зібрали майже 2 мільйони доларів на рятівний укол

Середа, 07 червня 2023 16:19
Чудові новини для усіх, хто так довго вболівав та допомагав родині Артемчика Шкандюка з Тернопілля назбирати космічну суму на інноваційний укол Zolgensma для їхнього сина – збір закрито!

6-річний житель села Токи Артем Шкандюк усе своє життя бореться зі страшною хворобою – спінальна м’язова атрофія ІІ типу. Про те, що Артемко хворий, мама почала здогадуватися у перші місяці від народження – син був слабенький, мало рухався і дуже сильно плакав. Тоді родина вирішила звернутися до спеціалістів, які приголомшили їх страшним діагнозом. Відтоді рідні разом із великою волонтерською родиною кинули усі сили на те, аби подарувати хлопчику шанс на щасливе та здорове майбутнє.

Артемчик дотепер був єдиною дитиною на Тернопіллі, якій був потрібен рятівний укол. Інші дітки з аналогічним діагнозом успішно отримали його та вже почуваються значно краще, стабільно добре розвиваються та роблять свої перші успіхи на шляху до одужання.

«ЗБІР НА ZOLGENSMA ЗАКРИТО! Як я мріяла про ці слова! Написати, що збір закрито… Та все це здавалося таким недосяжним, фактично нереальним. Та сьогодні Ви подарували шанс на життя мої дитині. Ви подарували шанс для всієї нашої сім'ї. Мені не хватає слів, щоб висловити вдячність всім Вам. Ви наші Янголи на землі. Ви ті, хто подав руку допомоги, коли багато хто просто пройшов повз. Ви ті хто полюбив нашого сина, як рідного і не залишали нас ні на мить. Щиро дякуємо Вам і вклоняємось до землі.

Окрема подяка нашим волонтерам та Польщі за те, що підтримує Артема. Завдяки Вам, зібрано найбільшу суму. Ви підтримуєте нашу країну, приймаєте біженців, а також допомагаєте діткам», - написала у розгорнутому дописі-подяці Tetiana Mylymuka.

Тим не менше, кошти родині Шкандюк ще потрібні… і не малі. Адже чималих грошей потребує реабілітація, необхідна апаратура, переліт та інші суміжні витрати, без яких не обійтись. Тож небайдужих просять долучатись до фінального збору коштів, аби Артемчик міг якнайшвидше отримати заповітний укол та відчути радість дитинства, яку у нього вкрала безжальна хвороба…

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар