Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі водоканал вирушить на масові перевірки

Середа, 07 червня 2023 18:00
У Тернополі працівники КП "Тернопільводоканал" вирушають на перевірки використання та встановлення лічильників, їх правильної експлуатації, а також фактів крадіжок комунальної води. 

Про це йшлося на черговій нараді комунальників з мером та головами ОСББ та керівників ЖЕКів.

"Напередодні у "Тернопільводоканалі" відбулася вже традиційна зустріч із головами найбільших ОСББ міста. Цього разу до наради приєднався і міський голова Сергій Надал. Обговорили з найініціативнішими громадянами спільні нагальні питання. Окремо розповіли про реалізацію низки робіт у рамках проєкту "Розвиток міської інфраструктури-2", покликаних удосконалити систему водопостачання і водовідведення Тернополя. Це, зокрема, матиме позитивний вплив і на якість води, - йдеться у повідомленні комунальників. - Окремо зупинилися на проведенні розрахунків із мешканцями багатоквартирних будинків із врахуванням показників загальнобудинкового лічильника. Раніше створена за дорученням міського голови робоча група, що перевіряє об'єктивність нарахувань за постачання і відведення води, продовжить свою роботу. Її члени вже запланували перевірку кількох адрес у різних куточках міста".

Міський голова Тернополя Сергій Надал відзначив, що такі наради будуть традиційними. 

"Вчора близько 50 голів ОСББ були запрошені на цю зустріч. Обговорювали першочергово три питання - укриття, роботу комісій, яка створена стосовно платіжнихж доручень водоканалу - понад 70 будинків було перевірено - є різні резульати - є випадки коли завеликі нарахування, людям перерахували платіжки в сторону зменшення, є випадки, коли встановлені незаконні врізки, люди споживали воду без нарахувань, є сусіди, які скручують лічильники. В будь-якому випадку комісія буде приходити і перевіряти і надалі, - відзначив Сергій Надал. - Водоканал дав доступ, що усі мешканці можуть побачити, як і хто подає показники лічильників. І третє питання - заміна мереж водопостачання". 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ