Читайте нас в соціальних мережах

"Мені дуже прикро було читати про порохоскотів", - вдова Олега Барни звернулася до нареченої Да Вінчі

П'ятниця, 02 червня 2023 19:00
Вдова загиблого з Тернопільщини екснардепа з партії ЄС Олега Барни - Ольга публічно у мережі Фейсбук звернулася до нареченої загиблого військового Да Вінчі Аліни Михайлової щодо її слів про прихильників колишнього президента України Петра Порошенка. 

"Ви - віку моїх синів, тому, даруйте, якщо сприймете мій допис як якесь "наставництво". Мені дуже прикро було читати про «порохоскотів», як Ви назвали людей, які мають інші політичні уподобання ніж Ви, -написала пані Ольга.Впевнена, найгірше, що ми можемо зараз робити - це сваритися в середині країни і ділити українців на «сорти скотів», даруйте, це не мій термін і він мені глибоко образливий. Достатньо того, що це завжди робив наш ворог і користався цим багато років". 

Жінка пояснила, що зараз не час сваритися. 

"Мені прикро і неприємно, коли сваряться однодумці. Коли українці замість боротьби зі спільним ворогом починають воювати поміж собою. Це стосується всіх: і тих, хто міг Вас образити і завдати Вам болю, і це стосується також і Вас", - наголосила Ольга Барна.  Як вдова героя до вдови героя України - прошу Вас припинити це прикре протистояння. Зараз маємо разом сказати - досить. Ми українці, і ми заслуговуємо на повагу. Ця єдність і повага має стати цінностями Нової України. І саме ці цінності - наш єдиний спільний шанс на Перемогу!".

Нагадаємо, днями, депутатка Київради Аліна Михайлова заявила Яніні Соколової, що порохоботи - це секта.

До слова, Барна Олег Степанович український громадсько-політичний діяч, правозахисник, педагог, військовослужбовець, старший сержант ЗСУ, учасник російсько-української війни. Народний депутат України VIII скликання. Почесний громадянин міста Тернополя. Був представником партії Європейська Солідарність колишнього президента України Петра Порошенка.

 

Коментарі  

+1 #1 Григорій 02.06.2023, 19:45
Мовчати? Це підставити ще одну щоку? П'яний лавочник здав Крим і половину Донбасу! Тепер втік за кордон і відсиджується там з синочками поки наші діти гинуть. Сволота!
Скарга

Додати коментар