Читайте нас в соціальних мережах

На річці Серет зловили браконьєрів: завдані збитки - 30 тисяч гривень

П'ятниця, 26 травня 2023 19:30
Днями, державними інспекторами Тернопільського рибоохоронного патруля спільно з представниками відділення поліції №1 Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області, зафіксовано шість порушень правил рибальства на річці Серет. 

Близько 20-ої години інспектори виявили місцевого мешканця, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову - сіткою «парашут».

В такий спосіб громадянину вдалось виловити рибу - верховодка – 350 екземплярів, загальною вагою – 5,4 кілограми

Збитки, завдані рибному господарству України, становлять – 29 750 гривень. Рибу та заборонені знаряддя лову вилучили до рішення суду.

Цього ж дня, виявлено двох громадян, які здійснювали вилов риби, забороненими знаряддями лову – сіткою підйомною «хватка» у кількості 2 од.

"На осіб оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються для передачі в суд за місцем скоєння правопорушень. Також зафіксовано три адміністративні порушення по ч. 3 ст. 85 КУпАП (перевищення загальної кількості гачків, лов в забороненому місці та пересування на плавзасобі під час нерестової заборони), - відзначили державні інспектори. Завдяки оперативним діям інспекторів, шкоди рибному господарству України не завдано. Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Тернопільській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27 - 70 – 34 та (097) 427- 85- 95".

На зображенні може бути: текст

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ