Читайте нас в соціальних мережах

Вам робити нех#й, я хочу і буду говорити російською мовою, - дочка священника з Тернопільщини (відео)

П'ятниця, 26 травня 2023 15:00
Дочка священника з Тернопільщини Софія Юрій з міста Зборів, що на Тернопільщині, у соціальних мережах заявила, що вона говорить і буде говорити російською мовою. 

Дівчина виїхала в Польщу та продовжує вести соціальні мережі російською мовою. 

"Вирішила відкрити свій акаунт, не знаю, для чого, тепер шкодую, записати історію, і мені тут же почали писати жителі мого міста, обсирати мене і то, що я говорю російською мовою. Вам робити не хуй? Якщо вас не влаштовує, що я говорю російською, то відпишіться від мене, а свою думку непортібну мені висказувати не треба, - відзначила Софія Юрій зі Зборова, дочка священника

У коментарях до відео користувачі "затролили" дівчину та вона вже видадилила відео і закрила свій акаунт у соціальних мережах. 

Мария Хаецкая

Яка ти кончена,

Чо бідне, бо дурне, чого дурне, бо бідне.

Роман Свідинський

Слів дитино для тебе немає батько як побачить його інфаркт схопить а взагалі ти що в Польщі робиш вали в рашку там тобі і покурити і … дадуть Совісті ти не маєш…..

Галина Ясінська

Це просто не віриться це як щось пороблено ,батько ж священик....

Olga Kalyn

Було собі дурне, поїхало в турне...

Вернулося з турне - однаково дурне!

Nelia Roienko

Софія ти просто здуріла дитино? Тобі не соромно? Це позорисько. Батько священник . Як ти позволила собі такий срам?! Стидоба. Ти уявляєш що тебе бачать зараз родичі, сусіди, вчителі та друзі?!!!! Ти дівко чисто здуріла. Позор !!!!!!!!

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ