Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині покарали 15-річну дівчину, яка поскаржилася в поліцію на рідного брата

Вівторок, 23 травня 2023 15:30
У Тернопільській області 15-річна дівчина зателефонувала в поліцію та поскаржилася на свого ж брата, та згодом довелося штрафувати саму ж заявницю.

Монастириський районний суд Тернопільської області притягнув до відповідальності матір 15-річної жительки Монастириської територіальної громади, яка на початку квітня цього року зателефонувала у поліцію та повідомила неправдиву інформацію про те, що її брат побив сусіда і тепер погрожує їй.

"Як з’ясовано судом, за результатами виїзду на місце події працівниками поліції встановлено, що вказана інформація не відповідає дійсності, а тому, у зв’язку з недосягненням дівчинкою 16 років (віку, з якого настає адміністративна відповідальність), адмінпротокол за неналежне виконання батьківських обов’язків складено на її матір. Жінку визнано винною у вчиненні адмінправопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 184 КУпАП, та накладено на неї стягнення у виді штрафу у розмірі 850 грн. Постанова суду набрала законної сили. Детальніше можна ознайомитись в ЄДРСР за № 603/177/23", - йдеться у повідомленні суду. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ