Читайте нас в соціальних мережах

Вибухи на Хмельниччині: рф обстріляла критичну інфраструктуру, знищені будинки, є потерпілі

Субота, 13 травня 2023 11:34
Вночі військові рф атакували критичну інфраструктуру Хмельницької області.

Мешканці повсюди чули вибухи. У місті Хмельницький значні пошкодження житлових будинків, адміністративних, промислових, медичних, навчальних будівель.

"Сьогодні під час повітряної тривоги ворог атакував Хмельниччину. На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі. Об'єкт знаходиться за межами населених пунктів. Зберігаємо спокій. Відповідні служби працюють. Окремі потяги сьогодні слідуватимуть зміненим графіком", - розповіли у Хмельницькій ОВА.

Через російську атаку у Хмельницькому постраждали 11 людей. Про це розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин в ефірі телемарафону.

«На території Хмельницької громади прильотів не було, але було влучання в один із об'єктів на території іншої громади – сусідньої з нами, і як наслідок – вибухові хвилі завдали серйозних збитків нашій міській інфраструктурі. Маємо зараз уже 11 поранених, одна людина госпіталізована, але її життю нічого не загрожує. Ступінь поранень інших – це порізи склом, поранення від ударів внаслідок падіння стелі, дверей», - зазначив Олександр Симчишин.

Він також зазначив, що кількість поранених може збільшуватися, бо люди постійно звертаються до травмпункту міської лікарні.

За його словами, внаслідок російської атаки суттєво постраждала саме житлова інфраструктура – сотні будинків, це й багатоповерхові, і приватні житлові будинки. Переважно пошкоджено дахи, стелі, двері, вікна. Постраждало багато навчальних закладів, а також об'єкти культури, промислові та комерційні приміщення, адміністративні будівлі. Ступінь пошкодження – дахи, стелі, балкони, двері, вікна.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ