Читайте нас в соціальних мережах

По три тисячі за корову та коня: у громаді на Тернопільщині фінансово підтримуватимуть вирощування тварин

Середа, 19 квітня 2023 19:30
В одній із громад на Тернопільщині вирішили фінансово підтримати місцевих жителів, які утримують та вирощують корів, кіз та баранів.

Так, сьогодні, 19 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради. Члени виконкому розглянули 22 питання порядку денного

Кім інших питань представники виконавчого комітету вирішили підтримати фвнансово місцевих жителів, які утримують корів, кіз та баранів.

Відтак, кнесли зміни до «Програми комплексного розвитку та підтримки сільського господарства».

Тепер за кожну корову та коня жителі громади можуть щорічно отримувати по 3000 гривень (раніше було 2500), за кіз та баранів – по 300 гривень.

Нагадаємо, щоб отримати ці виплати необхідно: написати заяву у Чортківській міській раді або адміністративному будинку вашого старостинського округу за встановленою формою; надати довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком; засвідчені підписом одержувача копії документів; витяг з Єдиного державного реєстру тварин на момент подання документів або паспорт тварини; копію паспорта або пластикової картки типу ID-1 паспорта з безконтактним електронним носієм та витяг з реєстру; копію документа про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (за наявності).

Цьогоріч на такі виплати з бюджету громади передбачено 500 тисяч гривень, втім у разі необхідності суму можуть збільшити.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар