Читайте нас в соціальних мережах

Школи, садочки та лікарні Тернополя зможуть і далі опалювати після звернень керівників (відео)

Четвер, 13 квітня 2023 18:00
фото ілюстративне фото ілюстративне
Вчора, 12 квітня, "Тернополяни" писали, що 14 квітня у Тернополі завершується опалювальний сезон. 

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету ТМР. 

Про це в ефірі "Радіо-Рокс" розповів міський голова Тернополя Сергій Надал. 

"На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про припинення подачі теплоносія з 14 квітня. Тобто 13 квітня це буде останній день, коли буде подаватися тепло у помешкання тернополян, - відзначив голова громади. - Взагалі немає прив'язки до якоїсь конкретної дати щодо завершення опалювального сезону, все залежить тоді, коли середньодобова температура на вулиці хоча б протягом 3 діб становила плюс 8 та більше градусів. Власне, починаючи з неділі почалося потепління. Ми маємо інформацію від синоптиків, що наступного тижня також буде теплішати. Цього тижня ще можливо там буде опускатися до 2 градусів тепла температура повітря, але в будь-якому випадку середньодобова буде більше 8 градусів. Тому таке рішення прийнято, щоб з 00.00 годин 14 квітня припинити подачу теплоносія".

За словами міського голови, попри завершення опалювального сезону для Тернопільської громади, у місті за зверненнями керівників продовжать забезпечувати теплом лікарні, школи та дитячі садочки.

"Стосовно дитячих садочків, шкіл, медичних закладів, тут ми маємо можливість продовжити подачу теплоносія, це буде залежати від тих звернень, які ми отримаємо від цих навчальних та медичних закладів, - зауважив Сергій Надал. - Станом на сьогодні, ми вже маємо звернення від першої, другої лікарні, пологового будинку, дитячої лікарні про продовження в них терміну подачі теплоносія, відповідно це буде зроблено. Стосовно дитячих садочків та шкіл поки що таких звернень не надходило, але в разі, якщо вони будуть, тепловики зможуть забезпечити їм тепло. Це буде робитися за зверненнями кожного з керівників. Також якщо є доручення припинити подачу теплоносія для населення, то є відповідно і вказівка забезпечити подачу гарячої води для населення". 

Детальніше у відео. 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ