Читайте нас в соціальних мережах

Крисоватий балотуватися не буде: у Західноукраїнському університеті обиратимуть ректора

Середа, 29 березня 2023 19:30
Андрій Крисоватий Андрій Крисоватий
20 березня Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на заміщення посади ректора Західноукраїнського національного університету.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови (вільне володіння державною мовою першого або другого ступеня), мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України, а отже до 20 травня. 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи. 

Документи варто надсилати на адресу Міністерства освіти і науки України: проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135.

Як з'ясували 20 хвилин. Тернопіль, діючий керівник - Андрій Ігорович Крисоватий був ректором ТНЕУ, а згодом і ЗУНУ двічі: з 2013 до 2018 рр., у 2018 його знову призначили на посаду ректора, яку він обіймає донині.

Тобто два терміни вже відбув, отже, цього разу Андрій Крисоватий балотуватись втретє не може.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 пустельник 01.04.2023, 21:44
прокурватура
Скарга
0 #2 Правда 01.04.2023, 18:21
Перед виборами нового керівника ТНЕУ потрібно провести ретельний аудит діяльності цієї злочинної групи, а також потрібно правоохоронним органам звернути на діяльність "НАУКИ" що це таке і хто отримує мзду за обробіток більше тисячі гектарів землі які вкрадені у простих людей, де майно радгоспу "Тернопільський " і як досі це злочинне угрупування просто так вільно діє під носом у всього правоохоронного органу, а також де наша ПРОКУРАТУРА яка отримує самошедші заробітні плати і нічого не робить, а тільки кошмарить простих людей.
Скарга
+1 #1 Потерпілий 29.03.2023, 20:24
Нарешті лід рухнув і махінації із землею та людським майном радгоспу "Тернопільський " також рухнуть, а то великий комбінатор Крисоватий обікрав із своєю свитою простих громадян України і жирує на чужому майні, а девіденти там не маленькі.Пора все це злодійське кубло вивести на чисту воду.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ