Читайте нас в соціальних мережах

Ще одна «втомлена» тернопільська блогерка поїхала знімати стрес у проросійські Дубаї

Субота, 25 березня 2023 11:42
Наталя (Литвин) Куровська Наталя (Литвин) Куровська
Відома блогерка з Тернополя Наталя Литвин (Куровська) на власній сторінці в Інстаграм повідомила, що втомилася та полетіла з подругами в Дубаї. 

Про це жінка написала два дні тому, виставивши відповідні фото в купальнику у місцевому готелі "Address Beach Resort".

"Привіт, Дубай. Скажу чесно, була впевнена, що ніколи сюди не повернусь. Були раніше з Сашком і на готельному відпочинку, і в активній подорожі у рамках цікавої колаборації з їх міністерством туризму. Тоді ми об'їздили всі популярні місця, краєвиди, атракціони, музеї Було круто! Але за ці поїздки зрозуміли, що нам не дуже близький вайб цього міста. Нічне життя, лухурі, хмарочоси, змагання у гучності і крутості авто, штучність, і відчуття, що бракує душі) Хто новенький, поясню) У наших вподобаннях на поїздки, я завжди надам перевагу, наприклад Зімбабве, Японії чи Аргентині. Ми любимо треш, пригоди, інший світ. Але звісно, таке лише з чоловіком після перемоги", - відзначила блогерка.

Наталя зізналася, що поїхала відпочити тілом та душею з подругами і головне не місце, а компанія. 

"Зараз я повернулася в Дубай з дівчатами, які дуже кайфують від цього міста. І сподіваюсь, що вони і мені передадуть цей кайф, і я побачу його з іншого боку, з іншими враженнями. Головна ціль – трішки перезавантажитись від стресу, роботи, набратись вітамінів, корисно їсти і гарно вигуляти вагітну подружку. Сподіваюсь, літній контент вас трішки відволіче", - зауважила Наталя Литвин. 

В основному підписники були в захваті від подорожі Наталі та бажали їй не зустріти там москалів. 

Та одна дівчина поцікавилася, що тернопільська блогерка забула в країні, яка дуже лояльна до росіян.

"В Дубай усі готелі відкривали рос.артисти ((живуть там без проблем , країна без проблем відкрита то росіян ,мають там свої бізнеси", - написала  alice.kiria. 

Наталя Литвин не прокоментувала цей допис. 

Нагадаємо, на початку лютого ще одна тернопільська блогерка Тетяна Пренткович з синами та момою полетіли на місяць в Індонелію, щоб "перезавантажитися". 

Вже на початку березня, Пренткович повернулася з відпочинку до Польщі, де її зустрів батько другої дитини блогер Андрій Гонковський, який чудом перетнув україно-польський кордон у час війни. 

Коментарі  

+4 #1 Григорій 25.03.2023, 16:56
Шалава - вона була, і буде шалавою.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ