Читайте нас в соціальних мережах

Йшов провідати онуків: стали відомі деталі смертельної аварії за участю нардепа Гевка

Четвер, 23 березня 2023 09:06
Володимир Гевко Володимир Гевко
19 березня увечері на автодорозі сполученням «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» у селищі Золочівського району Львівської області автомобіль, за кермом якого був народний депутат від партії "Слуга народу" з Тернопільщини Володимир Гевко, збив пішохода.

Чоловік помер на місці ще до приїзду карети швидкої медичної допомоги. 

Про це в той самий вечір повідомив сам депутат Володимир Гевко. 

Невдовзі дану інформацію підтвердили і в ДБР, де проводять розслідування смертельної аварії. 

Журналістам 20 хвилин. Тернопіль вдалося з'ясувати усі подробиці жахливої аварії. 

Загиблого звали Євгеном Григоровичем. Йому було 72 роки. Дідусь, припускають місцеві, йшов провідати внуків — дітей сина, який зараз служить. Загинув, кажуть, буквально метрів за 50 від синового дому.

"Пан Євген вже пенсійного віку, можливо, йшов провідати внуків, а син зараз служить,розповіла староста села Червоне Леся Олексів. Бо все сталось недалеко від подвір’я сина. Євген Григорович був інвалідом І групи. У нього були проблеми з ходою. До пенсії чоловік усе життя пропрацював на фермі у місцевому колгоспі. Його дружина померла ще раніше, він проживав з дочкою Олею, яка працює в місцевому ПТУ, та її сім’єю. Син жив окремо".

Деталей аварії місцеві не знають. 

"Я на власні очі всього не бачила, але люди кажуть, що швидкість була великою, каже Леся Олексів. — Інтенсивність руху і транспортний потік чималий, це ж траса Тернопіль-Львів. На цій дорозі тротуар є лише з одного боку, з того ж боку є освітлення, з іншого ні. Саме по неосвітленій частині йшов Євген Григорович. Чи узбіччям, чи проїжджою частиною — деталі встановлюватиме слідство".

У селі підтверджують, що на даній ділянці дороги часто трапляються смертельні аварії.

"На тому місці авто збило не одну людину, аварії там досить часто трапляються, бо рух транспорту інтенсивний, наплив машин великий. Євген Григорович загинув на місці. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували його смерть", відзначає староста.

Зараз тіло забрали на експертизу, тому коли ховатимуть літнього чоловіка, поки невідомо. Як і те, чи зможе приїхати додому син, аби провести батька в останню дорогу.

Співчуваємо рідним та близьким загиблого...

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що Попросив вибачення у родичів загиблого: смертельна ДТП за участю нардепа сталася на Тернопільщині.

Збив пішохода насмерть: ДТП за участю нардепа з Тернопільщини розслідує ДБР (відео).

 

Коментарі  

+1 #3 Правда 23.03.2023, 22:42
Цей горе депутат який помилився в декларації на чотири мільйони злодій і аферист, а запитання звітки у простого викладача статки на мільйони, а напевно їхав та спішив рішати справи так як голова Хмельницької ОДА. Судити гада зеленого та на фронт в окопи нехай захищає державу.
Скарга
0 #2 Григорій 23.03.2023, 12:59
Гевко - злочинець, але це не привід вішати ярлики на інших, хто належить до цієї партії. Чи ти сумуєш за п'яним лавочиком Порошенко, котрий втік за кордон?
Скарга
+1 #1 Name 23.03.2023, 09:37
Слуги привели війну в Україну. Бути слугою - вбивати українців!
Скарга

Додати коментар