Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині шукають працівників: зарплата – до 50 тисяч гривень

Четвер, 23 березня 2023 08:41
Станом на 22 березня Тернопільщині актуальними є 753 вакансії.

Як повідомляє обласний центр зайнятості, шукають водії, слюсарів, продавців, підсобників, бухгалтерів, швачок, вчителів, кухарів та електромонтерів. Постійно є робота для лікарів та медичних працівників.

"На сьогодні більшість вакансій у переробній промисловості, охороні здоров'я та наданні соціальної допомоги, торгівлі, сільському господарстві і транспорті. З них – 14% із заробітною платою вищою від середньої по області", – зазначили у центру зайнятості.

Найвищу зарплату – 50 тис. грн – пропонують слюсарям-електрикам з ремонту та обслуговування вантажопідіймальних кранів і машин. Близько 20 тис. грн – лікарям, водіям тролейбуса, головному агроному, медичному директору, 18 тис. – монтажнику систем утеплення будівель, 17 тис. – слюсарю з ремонту колісних транспортних засобів.

По 15 тис. грн роботодавці платитимуть інженеру з метрології, провідному інженеру з об'єктивного контролю, фахівцю з інформаційних технологій, машиністу крана, керуючому відділенням, технологу зі зберігання та первинної переробки продукції рослинництва, оператору із штучного осіменіння тварин та птиці.

За більш детальною інформацією щодо вакансій просять звертатися у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ