Читайте нас в соціальних мережах

Ногу врятувати не вдалося: в інституті Шалімова прооперували захисника з Тернополя

Четвер, 16 березня 2023 18:30
Днями, в Національному Інституті хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова прооперували бійця з Тернополя - Дмитра Лобача. 

На жаль, врятувати поранену ногу захиснику не вдалося та Дмитро попри все не втрачає позитиву. 

"Друзі, мабудь як Ви вже зрозуміли по фотографії, 6 операція пройшла і нога таки пішла своїм шляхом. Ну значить буде нова і краща. Я не падаю духом і тримаюсь. По переду, ще багато роботи. 7 операція на праву потім загоєння, а тоді стабілізація, реабілітація і протезування. Окрема подяка моїм лікарям і персоналу Національний Інститут хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова, це неймовірні люди. Вони роблять все і навіть більше. Я ще раз хочу усім подякувати за донати і допомогу, на даний момент я закриваю збір, бо вважаю сумма назбиралась достатня. По можливості буду звітувати і звісно, якщо буде нагода, то передам залишок іще комусь на допомогу, або моїм побратимам із 105 ТРО ЗСУ 83го батальйону, які зараз на передовій і тримають оборону", - відзначив військовий з Тернополя Дмитро Лобач.  

На зображенні може бути: 1 особа, у приміщенні та лікарня

"Тернополяни" писали, що "На даний момент я переніс уже 5 операцій і чекаю на ще одну, щоб врятувати ногу", - тернопільський військовий. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ