Читайте нас в соціальних мережах

Синоптики попереджають про сильні заморозки та ожеледицю на Тернопільщині

Середа, 08 лютого 2023 16:48
Мешканцям Тернопілля варто бути готовими до того, що в наступні дні в нашому краї стовпчики термометрів опускатимуться все нижче і нижче.

 

Про це повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології. За прогнозами фахівців, погоду області визначатиме антициклон з центром над Західною Україною.

Так, завтра, 9 лютого, на Тернопіллі буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 11 – 16º морозу, вдень 0 – 5º морозу.

«10 лютого: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 7 – 12º морозу, вдень від 4º морозу до 1º тепла.

11 лютого: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий мокрий сніг. Вітер західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2 – 7º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла», - інформують в обласному гідрометоцентрі.

Також водіям варто бути особливо обережними - синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах області 9 та 10 лютого. Рівень небезпечності – перший, жовтий – НМЯ І.

Додати коментар