Читайте нас в соціальних мережах

На Чортківщині земельні ділянки вибули з комунальної власності через корупцію

Вівторок, 07 лютого 2023 19:45
За втручання Тернопільської обласної прокуратури громаді на Чортківщині повернуто землі вартістю майже 1 млн грн, що вибули з комунальної власності через корупцію.

Так, прокурори Бучацької окружної прокуратури забезпечили виконання рішення суду про повернення територіальній громаді 3 земельних ділянок загальною вартістю майже 1 млн  гривень, які вибули з комунальної власності через вчинення адміністративного порушення, пов’язаного з корупцією.

Прокурори довели у суді, що рішення Підліснянської сільської ради про передачу 3 земельних ділянок у приватну власність у 2019 році прийняті в умовах конфлікту інтересів і є незаконними, тому вони підлягають скасуванню, а земельні ділянки – поверненню громаді.

Рішення суду виконано - земельні ділянки повернули громаді. 

Коментарі  

+1 #1 Михайло 07.02.2023, 21:25
Молодці, а хлопці подивіться що робиться в Підгороднянські й сільській раді там не умови конфлікту інтересів, а конкретна крадіжка земель приватної та державної власності та злодюга Чапрак із своєю депутатською свитою не те що вкрав а це без документів забудував, а ще потрібно цю шайку депутатів запитати за які такі гроші вибудовано такі хороми. Напевно наші сільські депутати показали свої заробітки в декларація і сплатили податки. Злодюг на фронт і нехай захищають накрадене, а діти вмирають за цю злодійню.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ