Читайте нас в соціальних мережах

Загинув друг "Мармус": на фронті поліг 25-річний патріот Капустинський Василь-Яків з Тернопільщини

Неділя, 05 лютого 2023 09:00
На порталі Білобожницької громади повідомили трагічну звістку - у російсько-українській війні загинів 25-річний військовий з села Білий Потік - Капустинський Василь - Яків Григорович.

"Мужньо виконувавши військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу і Незалежність в населеному пункті Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області 02 лютого 2023 року загинув житель села Білий Потік, стрілець-помічник гранатометника десантно-штурмового батальйону Капустинський Василь-Яків Григорович 01 січня 1998 року народження", - пишуть на сторінці Білобожницької громади. 

У Молодіжному Націоналістичному Конгресі стверджують, що Василь був справжнім патріотом України та не можуть повірити, що молодий чоловік загинув. 

"2 лютого у боротьбі за Українську Державу на Луганщині загинув наш Друг, Дійсний Член МНК та Член ОУН – друг "Мармус", Капустинський Василь-Яків. Громадський діяч, Голова Тернопільського осередку МНК у 2021 році, організатор вишкільного табору "Лисоня", один з організаторів теренової гри "Гурби-Антонівці" та багатьох інших заходів. Друг Яків був ідейним МНКівцем з якого багато хто брав приклад. Він щиро вірив у велике майбутнє Української Держави. Він працював задля цього майбутнього та збереження України. Він навчав цього інших. Пам'ятаймо, яку ціну заплачено за нашу свободу. Дякуємо за науку Друже! До зустрічі на Вічній Ватрі", - йдеться у дописі МНК.

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар