Читайте нас в соціальних мережах

Без повісток і грошей: спелеолог з Тернопільщини збирає добровольців на передову

П'ятниця, 03 лютого 2023 12:55
Український спелеолог, мандрівник, волонтер, громадський діяч Борис Гора, що родом з Тернопільщини, збирає добровольців на передову. 

Про це чоловік повідомив на власній сторінці у Фейсбук.

"Мобілізація по-млинецьки - один цивільний (типу, я), і п'єть, чи дев'ять державників. Комплект на Форд-транзіт (6 чол.), і плюс на джіпа штири (але його ще немаю)
Я командір, воділа і затичка на фсьо, шо годен, типу, цивільний і вмотивований добровільно, і ще п'єть з чортківських державно-охфіційних (типу, добровільні і вмотивовані) - з військомата єден, суддя єден, прокурор єден, слідак єден, поліцей єден, і якийсь ще б єден чиновник. Вимоги - не пити, не курити, українською спілкуватись, срати і закопувати (типу, екокультура), виконувати в міру своїх здібностей і сцикотливости завдання, і вчитись нового. Я то фсьо буду контролювати", - написав Борис Гора

Борис Гора відзначив, що він не дає повістки, без медоглядів проктолога-гінеколога, без бронів, за свій рахунок у відпустку на курорт.

"Мати свій виряд (список і роз'яснення особисто вочі), забезпечення всім бойовим від військомата, чи поліцаїв (зброя стрілецька, підствольники, БиКа побільше, рації, тепловізори, біноклі - фсьо скажу вочі), соляра і талони-гроші на ню, максимально взяти для особистого побуту (намети, буржуйку, тент, електро-, газо-всяке, продукти). В залежности від набраних учасників ще можемо добрати спецового по їхньому вмінню (коптери, антикоптери, міномета, по ремонту автів і т.інше). Якби був ще перебор від тих охфіційних на штири більше, ну, те ще джіпа більшпривОдного, нашаманеного й нафаршированого, браунінга, чи ДШК, чи агееса. Було б непогано ще б причіп-два до них (звичайний, або спеціальнообладнаний (бачив в тік-току, як шиномонтаж, чи як душ). То фсьо ще на підтриманні-волонтерці від тих органів - судів, прокуратурів, військомів, поліцаїв і держкабінетів. Лиш я від народу, чи туристів можна", - зауважив чоловік. 

Борис Гора відзначив, що усіх бажаючих може ще потренувати в Млинках.

"І пиздуємо туди на місяць-півтора на заміну тих хлопців, шо не годні звідтам с'їбатись. Потім тиждень домів (підлататись-відпочити-по дівках трохам), і знов туди. То всьо не за гроші, не за папери всякі вигОдні, не за пільги, а як добровольці, як священний обов'язок боронити свою землю, старших людей, гарних жінок, чемних дітей, шо волонтерять і помагають. Хто на броні, чи на роботі, то взяти відпустку за свій рахунок. Ще вишукую, де залишились добровольчі батальйони, які годні на моїх умовах прийняти таких борців-удачі, без всяких документів, підписів і з мінімально забезпеченням необхідного для виконання тих завдань (шось пробую зізвонитись, але всі вкомплектовані, або хочуть реєстрових підписантів). Відкритий для обговорення і уточнення, лиш в коментах не сріть, курва, а старайтесь вочі, або через космос - 067 3695671", - підсумував Борис Гора. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ