Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині виявили грузина, якого довелося вивезти за межі України (фото)

Вівторок, 31 січня 2023 20:00
На Тернопільщині спеціалісти міграційної служби виявили громадянина Грузії, який перебував на території нашої держави незаконно.

Під час проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері співробітниками міграційної служби у Тернопільській області виявлено громадянина Грузії, який ухилявся від виїзду з України після закінчення дозволеного строку перебування.

У результаті перевірки наявних у іноземця документів встановлено, що працівниками міграційної служби у Тернопільській області ще у вересні 2021 року за порушення міграційного законодавства притягнуто його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КупАП, у жовні 2021 року прийнято рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни та зобов’язано покинути територію України у відповідний термін.

Дане рішення іноземним громадянином не було виконано, жодних заходів щодо виїзду встановлений термін за межі України не вживав.

У відповідності до статті 30 Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства УДМС у Тернопільській області було подано адміністративний позов до Тернопільського міськрайонного суду про примусове видворення громадянина Грузії.

13 січня 2023 року усі позовні вимоги задоволені у повному обсязі.

Відтак, 27 січня 2023 року з метою належного контролю виконання рішення про примусове видворення працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення спільно із працівниками Тернопільського відділу №1 здійснено супровід до пункту пропуску «Лужанка» та в рамках співпраці із Держприкордонслужбою забезпечено його повернення у країну походження.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ