Читайте нас в соціальних мережах

За декілька років мешканка Тернопільщини обдурила державу на десятки тисяч гривень

Середа, 25 січня 2023 15:50
Понад 50 тисяч гривень субсидії незаконно отримала жителька Тернопільської області.

 

Як повідомляють в ГУНП у Тернопільській області, жінка впродовж трьох років отримала виплати на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

«Фігурантка з метою отримання соціальної допомоги регулярно подавала до органу праці та соціального захисту населення заяви, в які вносила недостовірні відомості про свої доходи. Відтак, жінка шляхом обману заволоділа бюджетними коштами на загальну суму понад 50 тисяч гривень», - розповідають правоохоронці.

Після викриття факту шахрайства поліцейськими, правопорушниця визнала свою провину. Вона відшкодувала завдані державі збитки.

Позаяк, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 ККУ (шахрайство, що завдало значної шкоди потерпілому). За скоєне жінці «світить» покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Правда 27.01.2023, 12:55
В Підгороднянські й сільській раді злочинне угрупування в яке входить керівництво та горе депутати вкрало в простих людей десяки гектарів землі на протязі десяти років та побудувало хороми за "чесно зароблені" гроші і дальше краде, а наші правоохоронні органи мовчать і напевно чекають строків давності. ГАНЬБА !
Все це лайно повинно бути на фронті в окопах, а не в кабінетах теплих красти.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ