Читайте нас в соціальних мережах

Якщо буде наступ з білорусі, жителі Тернопільщини зможуть отримати на руки зброю (відео)

Вівторок, 17 січня 2023 18:30
Головний правоохоронець краю Олександр Богомол розповів де зараз та зброя, яку на початку війни поліція роздавала мешканцям Тернопільщини та що ж буде, якщо доведеться захищатися самотужки від наступу зі сторони білоруського фронту.

"Я приємно здивований тим, що та зброя, яку ми видали, а на початку війни згідно закону про захист Батьківщини, нашої держави, ми мали право і маємо право до сих пір видавати вогнепальну зброю громадянам. Нами було видано декілька сотень автоматів і декілька сотень пістолетів, громадянам, яких ми перевіряли, які адекватні, які психічно-здорові, не мають таких хвороб, які б зашкодили їм користуватися такою зброєю. Жоден ствол не спрацював ні в якихось кримінальних розборках, ні в якомусь негативі, - відзначив Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільщини. - На сьогодні я вам скажу, що Тернопільська область це спокійний регіон. В нас немає жодного злочину, який би був вчинений з використанням вогнепальної зброї". 

За словами головного правоохоронця, сьогодні таку зброю потрохи вилучають у жителів Тернопільщини.

"Цю зброю ми зараз помаленько збираємо назад, повертаємо, ми людей спонукаємо, щоб вони повертали цю зброю. В більшості вона вже зібрана. Деякі просять ще в себе потримати - ми перевіряємо умови зберігання такої зброї. Багато ще переживають за білоруський фронт - буде наступ - не буде, але я хочу сказати громадянам, що в поліцейських підрозділах є достатньо зброї у випадку, якщо не дай Бог буде ситуація, то мисливці, працівники поліції, представники громадських організацій, зможуть отримати зброю, якщо не дай Бог буде прорив з білоруського фронту", - наголосив Олександр Богомол. 

Детальніше у сюжеті ІНТБ. 

 

Коментарі  

+1 #2 Григорій 17.01.2023, 19:20
У кожного порядного тернополянина має бути гвинтівка, а то і кулемет! Після війни можна здати, а можна закопати на клумбі. Головне, добре клумбу мастилом поливати.
Скарга
+1 #1 юра 17.01.2023, 18:54
ну це хіба кременичина. та й крменець ніхто не візьме
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ