Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині продають двоповерхову адмінбудівлю стадіону в Хоросткові

Середа, 11 січня 2023 16:52
Вже наступного тижня «з молотка» піде адміністративний будинок стадіону, що в м. Хоростків Гусятинського району, що на Тернопіллі.

 Йдеться зокрема про двоповерхову будівлю, що належить Державній компанії "Укрспирт", яке не було продано разом з самим спиртзаводом у 2020 році. Свого часу міська рада намагалася добитися передачі цієї будівлі на баланс громади, проте – безрезультатно. Керівництво підприємства вирішило продати дане приміщення.

"Запрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизації адміністративного будинку стадіону «(стадіон) (літ. Щ). Площа — 349,8 м². Локація — Тернопільська обл., Гусятинський р-н, м. Хоростків, вул. Незалежності, 21", - вказано на сторінці ФДМУ у Тернопільській області

Стартова ціна об’єкта — 11 407,02 грн;

Заявки на участь в аукціоні прийматимуться до 15 січня 2023 року. Дата аукціону — 16 січня 2023 року. Детальніше про об’єкт приватизації – ТУТ.

До слова, як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», очільник Хоростківської громади Степан Гладун вважає, що дане приміщення має перейти у власність громади.

«Тому Хоростківська міська рада обов'язково братиме участь в аукціоні з метою викуплення даної будівлі у власність Хоростківської громади. Їочу попросити всіх жителів нашої громади та інших громад, керівників підприємств та приватних підприємців не брати участь у аукціоні, так як стадіон з адмінбудівлею повинен належати жителям нашої громади», - написав він раніше у соцмережі «Фейсбук».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ