Читайте нас в соціальних мережах

Закупили піскосуміш та відремонтували техніку: збаразьке КП «Добробут» повністю готове до зимової погоди

Четвер, 29 грудня 2022 12:57
Збараж готовий до будь-яких погодних викликів, які може готувати зима.

Про це розповідають у збаразькому міському комунальному підприємстві «Добробут».

Начальник КП "Добробут" Юрій Дмитришин зазначає, на підприємстві заздалегідь закупили піскосуміш для посипання вулиць та відремонтували снігоочисну техніку.

– До цієї зими ми підготувалися добре. Цьогоріч було закуплено 200 тонн солі та 600 тонн піску, щоб створити 800 тонн піскосуміші. Цієї кількості буде цілком достатньо, оскільки в нас ще є залишок з минулого року – трішки більш як 100 тонн готової суміші, – говорить Юрій Дмитришин. — Крім того, вся техніка перед зимовим періодом була відремонтована: снігоочисні лопати, відвали –  все відновлене, помальоване і готове до розчищання міста.  В наявності у нашого комунального підприємства 7 одиниць техніки, яку залучаємо для розчищання та посипання вулиць. Цієї кількості цілком достатньо. Не всі дороги перебувають на обслуговуванні КП «Добробут». Частина центральних доріг у Збаражі (вулиці Грушевського, Чорновола, Незалежності, Максимівське шосе, Богуславки) та всі автошляхи, що ведуть до сіл громади, перебувають на утриманні області і обслуговуються їхніми підрядними організаціями.

Техніку комунальне підприємство надає для посипання чи розчищання вулиць не лише Збаража, а й усієї Збаразької громади.

– Перед зимовим періодом ми розвезли по всіх наших округах піскосуміш та сформували купки для ручного посипання. Те що маємо, радо надаємо і розчищаємо не лише у Збаражі, але й у всій громаді. Тож всі округи готові також, – каже Юрій Дмитришин.

Впродовж грудня техніка КП «Добробут» вже більше десятка разів виїжджала на вулиці міста.

– У цьому місяці були два не дуже значні снігопади. Тоді техніка виїжджала і розчищала вулиці. Крім того, ми вже неодноразово їх посипали у зв’язку з ожеледицею через різку зміну погоди. Тож піскорозкидач виїжджав вже орієнтовно 15-18 разів. Також на вулицях працюють працівники комунального підприємства, які посипають тротуари вручну. Тому ситуація у місті та округах контрольована, – зазначає Юрій Дмитришин.

зображення viber 2022 12 28 14 40 31 202

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ