Читайте нас в соціальних мережах

Представник команди Хоптяна-Януковича рейдерує майно у центрі Тернополя, підставляючи досвідчених працівників судів?

Неділя, 25 грудня 2022 11:39
Перед початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну Окружний адміністративний суд ухвалив два рішення, пов'язані з можливим поновленням екс-президента України Віктора Януковича.

Також починаючи з 24 лютого 2022 року оживилися і у Тернополі окремі персонажі часів Хоптяна-Януковича і у рейдерський спосіб за допомогою незаконних рішень судів почали полювання на захоплення юридичних осіб, саме товариств з обмеженою відповідальністю. На нашу думку, всі надалі описані дії мають ознаки рейдерського захоплення майна та територій. Нижче описаний «герой» має намір спробувати схилити на свій бік працівників судів Тернополя, тим самим хоче залишити без майна цілу родину.  

За оборудками стоїть Шевчук Юрій Валерійович, який дотичний до адміністрації Валентина Хоптяна працював у ті часи та був у згаданій компанії в оточенні.

Події відповідають детективу з тяжкими наслідками. 24 лютого цього року при загадкових обставинах у 01.30 годин помирає 100% власник та в одній особі і керівник  юридичних осіб «Маммон» та «Венком» (згідно подій факту смерті відкрито кримінальне провадження). Вже у 08:30 год. Цього дня, про що свідчать документи, Юрій Шевчук особисто без повідомлення рідних та близьких, надто швидко реєструє та особисто отримує довідку про смерть власника юридичних підприємств. А о 09:00 год. 24.02.2022 року має на руках необхідні для рейдерського замислу документи.

Далі особисто Шевчук захоплює території вказаних ТОВ і усі документи, печатки, штампи, договори, бухгалтерію при тому не допускає на території що належать ТОВ «Маммон» правонаступників покійного 100% власника та керівника, виставивши на території охорону. Також особисто Шевчук виїздить до будинку покійного 100% власника та керівника захопленого ним ТОВ «Маммон» та намагається шляхом виселення дочки, внуків, дружини пенсіонерки покійного власника,  заволодіти і будинком. Та це йому не вдається.

Максимально використавши свій фізичний вплив, пан Шевчук наймає адвокатів у численній кількості та подає у суди на згадані юридичні особи створивши надумані борги за допомогою захоплених печаток та штампів. Намагається узаконити незаконне захоплення товариств шляхом незаконних судових рішень.  При тому на даний час Шевчук користується у незаконний спосіб прибутками згаданих товариств. Так відбувається збагачення за допомогою рейдерства, колишні регіонали все ж таки надіються на підтримку оборудок судами.

Хоча суди працюють на громадян України і на сьогодні суспільство змінилося, норативи уже не ті, як зазначив Андрій Єрмак, що вони і досі намагаються використовувати продукти одного політтехнолога, який працював на «регіоналів» і не розуміють що нафталінові носії технологій їм не допоможуть. Такі молоді регіонали… Далі буде…       

Коментарі  

+1 #3 Григорій 31.12.2022, 12:47
Закон, як дишло, куди повернеш - туди і вийшло! Ось за таким принципом працюють судді.
Скарга
0 #2 Михайло 31.12.2022, 07:24
Потрібно добре придивитися до родини Шевчуків, а то ми маємо приклади лобіювання суддями незаконних рішень в на користь цієї нафтолінової влади та деяких теперешніх злодіїв які розкрадають законне людське майно та землю.
Скарга
0 #1 Василь 26.12.2022, 14:41
"був у згаданій компанії в оточенні"... То він проривався з "оточення" з боями? Може, був поранений? Чи відпустили з миром самі?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ