Читайте нас в соціальних мережах

У "Тернопільобленерго" повідомили графік, за яким подаватимуть світло наступного тижня

Неділя, 18 грудня 2022 13:50
"Тернопільобленерго" оновило графік погодинних відключень електроенергії на наступний тиждень.

У ньому, як і в попередньому, передбачається черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин.

Групи споживачів залишаються незмінні, відкоригували лише час обмеження електропостачання. 

У разі потреби, обленерго може застосовувати вимкнення поза графіком. Обмеження не торкнуться лише об’єктів критичної інфраструктури.

Цей розклад діятиме, якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни, в іншому випадку можуть запроваджуватись аварійні відключення, попередити про які заздалегідь – неможливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, яка ситуація в українській енергосистемі після 9 ракетного удару

графіквп.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+4 #8 Оксана 21.12.2022, 19:36
Нарешті прочитала що Тернопільоблене рго в рейтингу там де виявили порушення графіків .Чого не дати людям світло вдень створити нормальний графік кому вночі в 3 ночі потрібно світло питається де логіка ?Можна цілу ніч починаючи з 22:00 наприклад не включати а вдень щоб наприклад не було 9 ранку до 12:00 виключити .І там де пише оранжевим можливе відключення то необов’язково одну і ту саму лінію виключати а можна якось регулювати і не ущемляти одних споживачів за рахунок других.Я все розумію війна дефіцит електроенергії але ж можна по людськи якось нормально графік зробити щоб люди могли ввечері зготувати їжу,помитись це ж нормальні людські потреби.Просто образливо.Та не дарма є така народна приказка ситий голодного не розуміє.Розумію що критичні інфратструктури повинні нормально функціонувати ніхто не каже щоб їх виключали .Хочеться просто справедливого і людського відношення щоб якось регулювати ті відключення між всіма споживачами одинаково.Дуже би так хотілось адже на носі Різдвяні свята і хочеться щоб хоч би тоді не сидіти в темряві.
Скарга
+2 #7 Ігор 21.12.2022, 18:47
Ви там що, на соскаля працюєте!
В одних, світло є цілодобово, в інших, більше ніж шість годин. І не розказуйте за критичні об’єкти. В СБУ на вас скаргу написати
Скарга
+2 #6 Ігор 21.12.2022, 18:44
В багатьох будинках, світло є завжди, якби виключали і там, то можливо в інших, було б світло частіше. Таке відчуття, що ви на москаля працюєте!
Скарга
+3 #5 Оксана 20.12.2022, 18:11
А чомусь я не бачу свого коментаря попереднього видалили .Гарно нічого не скажеш.А чого то що в графіку пише можливе виключення лише одним і тим самим виключають .Страшна несправедливіст ь і все .Немає настрою яке то буде Різдво .Та ніяке ті люди такі як я що не проживають на лінії де є критичні інфратструктури то нехай не святкують.Нащо ?????Ні совісті ні честі .Нічого видалили тут ткоментар то треба писати скаргу до самого Міністерства Енергетики.Може там пощастить і доб’юсь правди хоча дуже сумніваюсь.
Скарга
-1 #4 https://ternopoliany 19.12.2022, 22:58
лисиий шрек все краде :-x
Скарга
+6 #3 Петро петрович 19.12.2022, 14:26
Ви виродки ще довго будете продавати нашу електрику в ЄС чи ви людей за ідіотів тримаєте??! Звідки збільшений експорт в молдову і ЄС якщо в нас немкє енергії! Де ці всі руйнування крім ваших сліа немає жодного підтвердження все працюєн в шаттному режимі люди їздять по ТеЦ все цілісінбке і підстанції! Скоро хлопці з передка до вас навідаються в гості!!! Ви думаєте що вм самі мудріші?
Скарга
+7 #2 Любов 19.12.2022, 08:36
Навіщо ви малюєте паморанчевим кольором якщо працює тільки зелений та червоний тільки дратуєте людей,напишіть буде 3 години і не буде 6 годин,а то малюєте як в садочку,мабуть Тернопільщига найбільше постраждали,що такий графік,і навіщо ви його пишете вже більше місяця іздіваєтесь
Скарга
+6 #1 Ганна 19.12.2022, 07:33
Що за гоафік.чкщо ніч від 18.00 до 06.00 ранку є світло. А аід 06.00 до 18.00 тільки 3 годин . Яе мтюна так нас дурити.чомксь в інш их областчх 4години є світло а 2 ннмає.а у нас дкже хитромвдрий грсфвк ( можливе відключення) і це можливе вночі є а абеннь гемає.потрібно щоб СБУ перевірело так як в Птлтаві куди йде елекртенергія
.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ