Читайте нас в соціальних мережах

У росіян добре виходить катувати цивільних: декан з Тернополя чотири місяці воює на передовій (відео)

П'ятниця, 09 грудня 2022 14:32
Володимир Місько справа з побратимом Володимир Місько справа з побратимом
Володимир Місько, декан історичного факультету Тернопільського державного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка добровільно пішов у військомат на другий день після початку вторнення російських окупанів в Україну. 

Спершу Володимир Місько служив у Тернопільській теробороні, а з серпня уже воював на фронті. 

"Коли постало питання, що треба їхати, я гордий, що в підрозділі, з тими людими, яких я вже знаю дуже добре, вони вже всі для мене рідні і близькі, - відзначив Володимир Місько. - Не було б жодного, хто б відмовився виконувати бойове завдання". 

За словами військового, українці не могли уникнути цієї війни. 

"Я дивлюся на цих людей, які живуть на прифронтових територіях, я співчуваю їхньому горю, я готовий допомогти, але в них ні в кого немає усвідомлення, що це вони покликали "руссікй мір" в свою хату, якщоб в них не було любові та сприйняття російського - росіяни сюди б не прийшли", - зауважив військовий. 

Володимир Місько особисто бачив, як російські окупанти тікали через річки Сіверський Донець та Оскол. 

"Було знайдено слабинку, проведено контнаступ, і росіяни тікали через річки Оскол та Сіверський Донець", - наголосив Володимир Місько. 

Крім того, військовий відзначив, що єдине, що добре виходить в російських окупантів в цій війні - це катувати цивільних українців. 

"Але ми переможемо і цим тортурам настане кінець", - підсумував історик. 

Детальніше у сюжеті Суспільного. Тернопіль. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар