Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині спіймали двох п'яних водіїв вантажівок, які ледь тримались на ногах

Вівторок, 06 грудня 2022 16:51
На Тернопіллі патрульні виявили двох кермувальників вантажівок, котрі порушували ПДР. Обоє дозволили собі сісти за кермо напідпитку.

"Першу вантажівку Renault, за кермом якої перебував нетверезий водій, інспектори зупинили за порушення ПДР на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине. Водій ледь тримався на ногах, та все ж погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.52 проміле алкоголю в крові водія.

Вантажівку MAN, за порушення ПДР, патрульні зупинили на вулиці Об'їзній. Спілкуючись з водієм, поліцейські виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння, та пройти огляд на стан сп'яніння чоловік категорично відмовився", - інформують в УПП у Тернопільській області.

На обох горе-водіїв інспектори склали  протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, вилучили водійські та відсторонили останніх від керування вантажівками, аби громадяни не наробили непоправного лиха собі чи оточуючим.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ