Читайте нас в соціальних мережах

Олігарх Степан Троян вкрав у Микулинецької громади не тільки електроенергію, а й мільйони податків

Понеділок, 05 грудня 2022 14:45
У Микулинцях не вщухає скандал щодо несправедливого розподілу електроенергії.

Нагадаємо, у той час, коли жителі сіл на Тернопільщині по дві доби сиділи без світла, на фермі та пивзаводі «Микулинецький бровар» Степана Трояна електроенергію взагалі не вимикали.

 Стало відомо, яким чином насправді розподіляв електроенергію РЕМ. Про це повідомив місцевий житель Ігор Дзвінка.

 – Декілька днів тому, Теребовлянський РЕМ зробив таку собі виправдальну публікацію-роз'яснення (думаю, всі розуміють, що було цьому причиною). І тут керівництво РЕМу "спалилося" остаточно! З публікації стало зрозуміло, що зранку кожного дня до РЕМу доводиться ліміт електроенергії, яку можна використати! Отже, якщо не відключати якусь певну місцевість, наприклад, як це було в Микулинецькій громаді – частина Микулинець (а тут якраз два великі енергозатратні підприємства!), то мусило бути відключення інших населених пунктів на довший час, щоб компенсувати витрату! Ось саме тому і сиділи ми без електрики та в холоді багато годин підряд, тоді як в частині Микулинець насолоджувалися світлом та теплом,– написав Ігор Дзвінка.  

Також він зауважив, що пів року тому власник цих великозатратних в плані використання електроенергії підприємств перереєстрував їх з Микулинецької громади в сусідню Бучацьку – у Підгайцях. Відтак, Микулинецька громада недоотримає мільйони податків.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ