Як розповіла у Facebook місцева журналістка Іванна Гошій, хлопцям неабияк пощастило із кухарем. Раніше Михайло працював технологом у молочній галузі, начальником сирцеху. Зараз же готує для наших захисників.
Красиву нарізку, апетитні бутерброди і салати, що на фото, готували для бригади на свято. Але і щоденне меню у них таке, що не кожна господиня в тилу може похвалитись, додає жінка.
"Кухня на фронті – відповідальна справа. Ситий солдат – сильний солдат, – каже головний кухар підрозділу Михайло. – Якщо військовий нагодований, то не мерзне, у нього нема зайвих думок, може зосередитися на виконанні бойового завдання. Готуємо домашні страви – борщі, супи, вареники, голубці, фаршировані перці, кулешу зі шкварками, котлети, салати… Сьогодні на обід – бограч і вареники. Продуктів вистачає, держава забезпечує, велика вдячність також нашим волонтерам".