Читайте нас в соціальних мережах

Не гірше, як в ресторані, – кухар тернопільської бригади створює на передовій кулінарні шедеври (фото)

Понеділок, 28 листопада 2022 11:46
Військова кухня в одній із тернопільських бригад на передовій більш нагадує ресторанну, ніж польову.

Як розповіла у Facebook місцева журналістка Іванна Гошій, хлопцям неабияк пощастило із кухарем. Раніше Михайло працював технологом у молочній галузі, начальником сирцеху. Зараз же готує для наших захисників.

Красиву нарізку, апетитні бутерброди і салати, що на фото, готували для бригади на свято. Але і щоденне меню у них таке, що не кожна господиня в тилу може похвалитись, додає жінка.

"Кухня на фронті – відповідальна справа. Ситий солдат – сильний солдат, – каже головний кухар підрозділу Михайло. – Якщо військовий нагодований, то не мерзне, у нього нема зайвих думок, може зосередитися на виконанні бойового завдання. Готуємо домашні страви – борщі, супи, вареники, голубці, фаршировані перці, кулешу зі шкварками, котлети, салати… Сьогодні на обід – бограч і вареники. Продуктів вистачає, держава забезпечує, велика вдячність також нашим волонтерам".

316669831_6197645943648956_8211152301645498296_n.jpg

316675610_6197645706982313_5054162810744363723_n.jpg

316546022_6197645690315648_7287335931871195369_n.jpg

316680185_6197646266982257_2373409202961173695_n.jpg
316684450_6197646110315606_1980850666166842277_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар