Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі на робочому місці раптово зупинилося серце директора мистецької школи

П'ятниця, 25 листопада 2022 15:50
На Тернопільщині не стало людини, яка присвятила своє життя мистецтву, музиці та культурі. У віці 65 років помер директор Коропецької комунальної мистецької школи Петро Степанович Садівський.

 

Про це інформують на сторінці Коропецької селищної ради.

«Відійшла ціла епоха в історії культури і мистецтва Коропеччини, Тернопільщини…Творив самовіддано, керував дбайливо, навчав музиці з великою любов'ю.

Як директор, керівник музичних колективів, вчитель, виховав кілька поколінь добрих музикантів,  а для колективу був міцним осердям, підтримкою, дбайливим наставником, де панувала атмосфера дружби. Жив яскраво, виступав блискуче. "Згорів" на роботі.  Помер у своєму кабінеті директора... Серце...  Ніколи не переставав музикувати, жити музикою і своєю школою», - пишуть у соцмережі «Фейсбук».

В пам’яті знайомих, колег, коропчан Петро Степанович Садівський назавжди залишиться талановитим музикантом, щирим українцем, а також, як кажуть у селищній раді, «неповторним, колоритним, винятковим Петром "Ковалем",  добрим другом, галантним чоловіком із прекрасним почуттям гумору.

Його смерть - величезна втрата для трьох синів,  дружини, внуків,  близьких, колег і друзів.

«Нехай добрий, світлий спомин про Петра Степановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив, шанував. Його музика завжди буде лунати у наших спогадах.

Важко знайти слова розради, коли так раптово зупиняється серце людини, яка була настільки вагомою, великою, важливою у житті багатьох.  Світлі спогади, його музика, пісні, величезний внесок в культуру, добрі справи і закладена глибоко в душі дітей любов до мистецтва завжди будуть сильніші, ніж смерть...», - йдеться у дописі.

Глибокі, щирі співчуття близьким… Вічна пам'ять

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ