Читайте нас в соціальних мережах

Завтра в центрі Тернополя говоритимуть про насильство

Четвер, 24 листопада 2022 16:17
У Тернополі 25 листопада пройде акція «Чуйність переможе насильство», яка має на меті привернути увагу до теми насильства та закликати долати будь-які форми гендерно зумовленого насильства.

 

За словами організаторів заходу, в рамках події буде встановлено мозаїку із зображеннями різних форм насильства.

«Інсталяція виконана із магнітів, тож беручи кожен із них собі, охочі доєднаються до того, щоб негативне зображення зникло», - пояснюють ініціатори події.

Також під час акції відбудеться презентація інтерактивної онлайн-гри, завдяки якій можна дізнатися про різні форми насильства. Переможці гри зможуть отримати фірмові подарунки.

Окрім того, презентують результатами дослідження, чи готові тернополяни прийти на допомогу у разі потребі. Зокрема, дані взяті з результатів масштабного дослідження громадської думки, яке UNFPA проводив у 30 містах України з грудня 2021 до лютого 2022.

Захід розпочнеться о 14:00 год. на Театральному майдані Тернополя.

Довідка: з 25 листопада до 10 грудня у всьому світі відзначають «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства», захід організовує UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, у співпраці з партнерами, за підтримки Уряду Великої Британії, Канади та США, зокрема, за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID, у 60 містах України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ