Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянка власноруч віддала аферистам 33 000 гривень

Вівторок, 22 листопада 2022 16:45
В чергову шахрайську пастку потрапила 59-річна жителька Тернополя. Жінка хотіла вберегти власні кошти від «крадіжки», натомість, втратила все.

 

Потерпіла повірила телефонному незнайомцю, який представився працівником банку, і перекинула на невідомий їй рахунок понад 33 000 гривень.

«До неї начебто зателефонували з банку і повідомили, що невідомі особи намагаються отримати доступ до банківської бази, аби викрасти гроші клієнтів. Співрозмовник порадив жінці задля безпеки перекинути гроші на інший рахунок. Тернополянка повірила. Зайшовши в мобільний банківський додаток, вона перерахувала зі своєї усі гроші на номер рахунку, який їй продиктували. Після трансакції співрозмовник більше не виходив на зв’язок», - кажуть у Поліції Тернопільської області.

Правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та вживають оперативно-розшукові заходи для розкриття афери.

Поліцейські вкотре застерігають: не перераховуйте гроші на невідомі вам рахунки. Та якщо все ж таки ви стали жертвою шахраїв, не зволікайте телефонуйте на лінію 102.

Коментарі  

0 #1 Юрій 22.11.2022, 17:28
Можливо я і не правий але таких дурепів потрібно вчити. СКІЛЬКИ говорять але тупе стає на ті самі граблі. Так їй і треба раз вона така тупа
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ