Читайте нас в соціальних мережах

СБУ та поліція вломились з обшуком у квартиру тернопільського добровольця, поки той воює на фронті

Субота, 19 листопада 2022 16:55
Ілюстративне фото Ілюстративне фото
Поліцейські та спецпризначенці прийшли з обшуком у помешкання добровольця тернопільського підрозділу "Спрут", поки той боронить країну від окупантів.

Вдома була лише жінка з дитиною. Правоохоронці у балаклавах, з автоматами у руках, вломились та перевернули усю квартиру. Про інцидент розповів у Facebook військовослужбовець Володимир Петришин.

За його словами, події розгортались 18 листопада. Працівники СБУ та поліції прийшли в помешкання бійця о 8 ранку.

"Батько трьох дітей з початком повномасштабного вторгнення в лютому 2022 записався добровольцем і досі воює. В той час, коли він, ризикуючи власним життям і здоров'ям, виконує бойові завдання на фронті, вірячи, що його дружина і діти у безпеці в спокійному Тернополі – в його хату вломлюються люди в балаклавах з автоматами. Це тоді, коли вдома лише дружина і малолітня дитина", – йдеться у його дописі

Володимир Петришин каже, що події нагадують 2014-тий, коли розпочалися сумнозвісні переслідування добровольців правоохоронними органами.

Зі слів дружини, один з працівників СБУ одразу сказав: "давайте те, що ми шукаємо, або перевернемо усю квартиру". Жінка не розуміла про що йде мова, адже нічого забороненого у житлі не було.

"Під час обшуку я перебував у під'їзді і на завершенні 4 з 8 працівників вийшли з квартири на "перекур". Я поцікавився: як успіхи? Відповідь – знайшли, що шукали, пістолет ТТ. Звісно, це виявилось брехнею – жодної зброї, чи інших заборонених предметів при обшуку не виявлено, тому що їх і не було. Зі своїх джерел дізнався, що обшук організувався за "наводкою" поки невідомого недоброзичливця", – стверджує військовий.

Боєць не розуміє, чому обшук відбувся за відсутності побратима, і чому під час війни немає більш важливої справи, як вламуватись у квартиру захисника через вигадані кимось "арсенали зброї". Він просить очільників цих структур відреагувати та покарати винних.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ