Читайте нас в соціальних мережах

Майже 10 тисяч гривень втратив мешканець Тернопільщини через власну довіру

Вівторок, 08 листопада 2022 16:21
Трактор для господарських робіт хотів придбати житель Тернопілля, шукаючи пропозиції в Інтернеті. Та, як це часто буває, потрапив у шахрайську схему та позбувся власних заощаджень.

 

«Потерпілий натрапив на оголошення про продаж сільськогосподарської техніки з-закордону за вигідною ціною та зателефонував продавцю. Невідомий запевнив, що трактори відмінної якості, але необхідно оплатити завдаток за товар. Запевнив, що вже впродовж доби він оформить доставку транспорту з Європи, після чого, можна оплатити решту. Однак, трактор так і не отримав нового власника, а аферист заробив майже 10 тисяч гривень», - інформують у Поліції Тернопільської області.

Зловмисник ще декілька днів дурив мешканця Тернопільського району обіцянками, що товар вже на кордоні і невдовзі відправиться в Україну, а тоді його мобільний телефон перестав відповідати.

Зрозумівши, що він потрапив у пастку афериста, потерпілий звернулася з заявою до поліції. За фактом злочину слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України.

Додати коментар