Читайте нас в соціальних мережах

Виявили групу осіб, які обкрадали підприємство "СЕ Борднетце Україна" на Тернопільщині

Вівторок, 25 жовтня 2022 17:46
На Тернопільщині викрито групу осіб, що систематично розкрадали майно підприємства - виробника комплектувальних до елітних  автомобілів.

Під процесуальним керівництвом Теребовлянської окружної прокуратури викрито і повідомлено про підозру групі осіб, які налагодили схему розкрадання та реалізації продукції з заводу- виробника комплектувальних до елітних автомобілів (ч. 4 ст.185 КК України).

За даними слідства, п’ять працівників заводу систематично виносили з його території запчастини, які використовують в процесі виробництва кабелів для автомобілів. Крадену продукцію вони передавали замовникам – двом підприємцям, що продавали товар через свої інтернет-магазини.

Правоохоронці затримали працівників підприємства під час чергової передачі крадених запчастин реалізаторам.

За місцями проживання фігурантів проведено обшуки. У них вилучили два елітні автомобілі, 111 тисяч гривень, 6500 доларів США та крадену продукцію.

Трьом фігурантам справи вже  обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави від триста тисяч до понад півмільйона гривень. Щодо ще двох – клопотання про взяття їх під варту, які  в даний час вирішуються судом.

Заходи з викриття злочину проводились спільно з детективами слідчого управління ГУНП в області, співробітниками обласного управління карного розшуку.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ