Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі знову запрацював McDonald’s

Вівторок, 25 жовтня 2022 12:01
Популярна мережа закладів швидкого харчування McDonald’s відновила роботу у Тернополі.

Ресторан компанії у нашому місті запрацював сьогодні, 25 жовтня.

Крім того, як повідомили у пресслужбі корпорації, також McDonald’s відкрився у Борисполі та ще у п'яти локаціях столиці.

"25 жовтня знову відкрили двері для гостей McDonald’s у м. Тернопіль на вул. Гетьмана І.Мазепи, 30 та у м. Бориспіль на вул. Київський Шлях, 67.

Задля зручності споживачів в закладах доступні всі способи замовлення: гості зможуть завітати в ресторани McDonald’s аби скуштувати улюблені страви залі ресторану, скористатися експрес-вікнами чи заїхати на МакДрайв. Також страви McDonald’s можна буде замовити через послугу доставки, щоб уникнути скупчень чи черг при відкритті", – зазначили у компанії.

У корпорації додали, що під час повітряної тривоги ресторани закриватимуться, аби працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Заклади продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після відбою: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання.

Якщо тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, McDonald’s відкриється наступного дня. Також ресторани не працюватимуть під час відключення електроенергії та відкриватимуть двері приблизно через годину після поновлення її подачі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ