Читайте нас в соціальних мережах

Над Тернопільщиною збили ракети: де спрацювала ППО? (відео)

Вівторок, 11 жовтня 2022 17:48
Не на жарт налякав українців вчорашній ранок. Неспокійно було і на Тернопіллі. Голова обласної ради Михайло Головко розповідає, що над нашим краєм збили ракети.

 

Про це він повідомив у прямому ефірі на «Апостроф TV». За його словами, хоч шириться різна інформація, прильотів у нас не було.

«Прильотів не було – спрацювала ППО. Декілька ракет було збито зокрема в Козівському районі та на межі Волочиська. Дякую нашим хлопцям-військовим за те,що тримають нам небо. Слава Богу, пошкоджень ніяких немає, ударів по Тернополю теж. За попередньою інформацією ніхто не постраждав. На місці працюють надзвичайники», - констатував Михайло Головко.

Втім, деякі труднощі таки виникли. Так, є проблеми з перебоєм електроенергії, є громади, де відключене світло, немає води, але цю проблему поступово вирішують.

Чому рашисти розізлилися, каже очільник облради, зрозуміло – успіхи України на фронті та падіння Керчинськеого моста.

«Вони нищать об’єкти критичної інфраструктури, б’ють по електропідстанціях та інших об’єктах, які забезпечують життєдіяльність краю. Ми бачимо, що москалі вже біснуються, особливо після удару по Керчинському мосту і намагаються в такий спосіб відімстити. Це агонія кремля – вони не можуть змусити нашу владу поступитися чи сісти за стіл переговорів, вони хочуть перемовин, хочуть якогось тимчасового перемир’я, але ми вистоїмо. Українська нація демонструє свою силу, звитягу і мужність, тож я переконаний, що ми переможемо», - підсумував Михайло Головко.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар