Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі з'явився простір для татусів з дітьми

Неділя, 09 жовтня 2022 21:47
У Тернополі розпочав роботу ще один соціальний проект «ТатоХаб», метою якого є підвищення ролі батька в сім’ї, а також надання соціально-психологічної реабілітації, батькам які захищають Україну в час війни.

 Його створення стало можливим завдяки фінансовій підтримці Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) та Посольству Швеції.

У просторі Tatohub можна з користю проводити час татам з їх дітьми. Тут безкоштовно організовують майстер-класи, заняття, зустрічі, тренінги про виховання дітей. За словами організаторів, спільні інтереси та спілкування з татусями позитивно впливають на дітей.  Діють і тато-групи для самих татів: заняття для з питань дитячої психології, побудови відносин «батьки-діти», з сексуальної освіти, подолання стресів, конструктивного  вирішення конфліктів, підготовки до пологів і появи малюка, шкідливості гендерних стереотипів тощо.

Є і спільні заходи для татусів і дітей. Це майстер-класи (кулінарні, робототехніка), гуртки (театральні, музичні, танцювальні), вечори настільних ігор, спортивні тренування/змагання, походи, пікніки.

Проєкт Tаtоhub у Тернополі реалізується громадською організацією «Клуб рибалок України - Юей Фішинг Клуб» у рамках програми ООН з відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу та проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується UNFPA Україна у партнерстві з Офісом Віцепрем’єрки з питань Європейської та Євроатлантичної інтеграції України за фінансової підтримки Швеції.

Щоб потрапити на заняття у Tatohub, потрібно попередньо зареєструватися: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhiwkWr3ZjejgPIfVPJ3DPwaZzbIjM-7L5obsH_u-Rng6tTg/viewform?fs=e&s=cl

310623763_651994509629882_4848193310856120863_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар