Читайте нас в соціальних мережах

Чоловіків з Тернопільської області впіймали на кордоні: хотіли незаконно покинути країну (фото), (відео)

Неділя, 09 жовтня 2022 16:30
У  рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022» представники Чернівецького загону за одну лише добу затримали 20 громадян України, серед яких були і військовозобов’язані з Тернопілля.

 

Усі вони поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії й Молдови, однак були затримані на Буковині.

“Під час реалізації випереджувальної інформації, оперативні співробітники Чернівецького загону спільно з охоронцями кордону відділу прикордонної служби «Красноїльськ» затримали 5 правопорушників, які поза пунктами пропуску прямували до Румунії. Водія та мікроавтобус Мерседес, яким пересувались правопорушники, затримано поблизу державного кордону у межах прикордонної смуги у Чернівецькому районі", - кажуть прикордонники.

Як розповідають Державній прикордонній службі України, з’ясувалося, що водій організував незаконний перетин українсько-румунського кордону поза пунктами пропуску для 5 військовозобов’язаних чоловіків – мешканців Сумської, Тернопільської та Чернівецької областей, забезпечивши їх трансфер.

Усіх правопорушників доставлено до прикордонних підрозділів та притягнено до відповідальності за ст.204 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Окрім цього, стосовно двох громадян до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

lKBrKHod9cyFPYpRWbtEysPnquaR6vzCFUhGzn89.jpg 

nJAM8u6zsFvnTBGptxn8hKHIpCQa10UZLZqQwMrv-scaled.jpg

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ