Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська гумористка розповіла, як ніяковіла, коли вперше з початку війни виступала перед військовими

П'ятниця, 30 вересня 2022 17:15
Для кожного українця 24 лютого стало одним з найстрашніших днів у житті. Не виключенням стали і акторки «Жіночого Кварталу», які з перших днів війни зайнялися волонтерською діяльністю заради ЗСУ. Серед них і тернополянка Тетяна Песик.

Разом із командою «VIP Тернопіль» вони організували ініціативу, яка дійсна і нині – «Кава для ЗСУ». Завдяки їй зібрали вже величезну суму коштів, що спрямовують на потреби армії. В тому числі і на купівлю необхідного військового обладнання та автомобілів.

З часом гумористи наважились повернутись до своєї професійної справи та почали давати концерти для захисників. Як пригадує Тетяна Песик, вперше вона виступила перед військовими у рідному Тернополі. Гумористка зізнається, що тоді дійсно не знала, чи доречні жарти у цей час, а перенервувала настільки, що навіть забула представитись.

«…Я не знала, як правильно себе поводити, як вони сприйматимуть гумор. Як підібрати слова, що їм сказати? З нами виступали ще DZIDZIO та Олександр Пономарьов. І навіть вони тоді не знали, як правильно провести концерт, щоб підняти бойовий дух нашим військовим. Я так хвилювалася, що на початку навіть забула представитися. Але в результаті було дуже класно. Військові раділи, сміялися. Вони дуже добре сприймали гумор. Їм це дуже потрібно. Гумор їх підбадьорює, мотивує, додає сил», – пригадує в коментарі ТСН Тетяна Песик.

Наразі гумористки продовжують давати благодійні концерти для військових. Кажуть, що це завжди емоційні виступи, які підносять бойовий дух та настрій нашим бійцям, адже посмішка того, хто став на захист свого народу, - безцінна.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ