Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі більше ніде подивитися стриптиз

Середа, 28 вересня 2022 17:14
Єдиний у Тернополі стриптиз-клуб «Техас» зачинився. Чи то через війну, чи через зменшення попиту на розваги такого типу.

 

Наразі відомо, що на місці закладу із сумнівною репутацією, що знаходився на вул. С. Крушельницької, буде виномаркет. Хоч поряд і є ще один торговий заклад аналогічного спрямування.

Раніше ж у «Техасі» часто проводили різноманітні корпоративи, дні народження, парубочі вечірки та дівич-вечори, зустрічали Новий рік та інші «особливі» свята. Тут можна було замовити екзотичне крейзі-меню, орендувати весь клуб, за окрему плату подивитися на приватний танець, або ж самому станцювати на сцені.

Про закриття «культового» місця пишуть у соцмережах тернополяни. Люди не надто переймаються через таку новину та жартують з цього приводу, мовляв стриптизерки поздавали свої хати переселенцям і рвонули на захід на заробітки.

Насправді ж, розвали з еротичним «присмаком», погодьтесь, не на часі, адже в країні щодня гинуть наші захисники і веселитися, підсвистуючи танцівницям, котрі роздягаються на пілоні, тримаючи в руках коктейль « Секс на пляжі», щонайменше аморально.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ