Читайте нас в соціальних мережах

Всю красу Тернопільщини показали в однохвилинному ролику (відео)

Вівторок, 27 вересня 2022 16:10
Україна – багата на цікаві місця і, на жаль, не надто розвиненим туристичним напрямком. Так і Тернопілля, маючи широкі можливості стати мекою любителів мандрів, поки лише «нарощує сили».

«Україна - країна неймовірних людей та багатої культури. Її краса зачаровує та надихає. Боремося за кожен сантиметр нашої землі, щоб після перемоги знову пройти рідними стежками.  З Днем туризму!», - пише на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Він також опублікував захоплююче відео, тривалістю в одну хвилину, на якому показані найвідоміші «принади» Тернопільщини. Тут – і замки, і водоспади, і печери, і краєвиди, які не залишать байдужими закоханих у подорожі.

Історія стверджує, що туризм в сучасному розумінні, як масове явище і широкодоступна можливість здійснення подорожі, виник порівняно недавно, на початку минулого століття. Стрімко набираючи обертів, це явище стало на стільки популярним, що туризмом в тій чи іншій мірі стало займатися переважна більшість людей, особливо в розвинених країнах і країнах, що розвиваються.

День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля! Цілком природно, що це свято і тих, хто сам безпосередньо зайнятий у цій сфері - сфері туристичного бізнесу. Свято персоналу та керівників готельних комплексів, співробітників туристичних компаній і музейних працівників, а також всіх, хто намагається професійно забезпечувати наш повноцінний відпочинок. Тож зі святом усіх, небайдужих та причетних до туризму!

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ