Читайте нас в соціальних мережах

Військомат у Тернополі отримає дизпаливо для виконання мобілізаційних завдань

Середа, 21 вересня 2022 13:55
Для виконання мобілізаційних завдань Тернопільський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки отримає дизельне паливо.

Зокрема 4 тисячі літрів паливно-мастильних матеріалів для потреб територіального центру комплектування виділили під час засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбулося 21 вересня.

«Тернопільський центр комплектування забезпечує перевезення військовослужбовців безпосередньо до місць служби, а також доставляє транспорт. Тож у них є постійна потреба у паливно-мастильних матеріалах і ми допоможемо забезпечити їх цим пальним», – пояснив міський голова Сергій Надал.

Окрім цього виконавчий комітет передав на баланс добровольчих формувань Тернопільської міської територіальної громади бензину та дизельного пального на суму 102 тисячі гривень з метою забезпечення їх функціонування та виконання покладених на них обов’язків.

Додамо, виділення матеріалів відбулося завдяки Програмі забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, добровольчих формувань Тернопільської міської територіальної громади та військового призову Тернопільської міської територіальної громади, яка розроблена та спрямована для підтримки обороноздатності військових формувань та підрозділів громади, ДФТГ на належному рівні.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ